Resultaten voor telemarketeer

telemarketeer
Strengere en uniforme regels voor telemarketing De Zaak.
Een telemarketeer of callcentermedewerker moet dus in de meeste gevallen tijdens een telefoongesprek verwijzen naar de afmeldmogelijkheden. Hiervoor kan een zogenoemd Interactive Voice Response-systeem IVR gebruikt worden: een van tevoren ingesproken geluidsopname die door de beller na het gesprek wordt gestart, waarmee consumenten het recht van verzet en het bel-me-niet register wordt aangeboden.
banner
Telemarketeer freelance vacatures NationaleVacaturebank.nl.
Telemarketeer M/V voor ca.30 uur per week Voor een succesvol en dynamisch B2B lea Telemarketeer M/V voor ca.30 uur per week Voor een succesvol een telemarketeer, die pro-actief, enthousiast en zelfstandig is. 56 dagen geleden geplaatst 32 uur MBO Top verkoper, Telemarketeer.
led lampen dimbaar
Telemarketeer-vacatures oktober 2017 Indeed.nl.
Als Telemarketeer heb je een professionele houding en ben jij in staat goede commerciële gesprekken te voeren met klanten. 13 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor CIB incasso Vacatures in Rotterdam. Telemarketeer Franse markt. Telemarketeer Franse markt.
b2b marketing
Telemarketing Convins Marketing Sales.
Met onze vestigingen in Nederland en Duitsland en onze native speakers in diverse andere Europese landen zijn wij internationaal inzetbaar. Vraag direct vrijblijvend uw telemarketing offerte aan. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van telemarketing? Vul ons contactformulier in!
fietsophangsysteem verticaal
5 redenen waarom je telemarketing moet uitbesteden! All Telemarketing.
Ofwel: laat je de telemarketing over aan professionele telemarketeers of regel je iemand binnen je bedrijf? Dat laatste lijkt goedkoper, maar is het meestal niet. Klanten en collegas vragen me vaak naar de echte verschillen tussen een professionele telemarketeer en een in-house telemarketeer.
aex optie kopen
Telefonisch Verkoper Telemarketeer Telemployment.
Je werkt voor bijvoorbeeld loterijen, kranten, magazines en goede doelen. Als Telemarketeer, werk je in een gezellig team waar een informele sfeer hangt. Je bent verantwoordelijk voor de telefonische verkoop van producten en/of diensten. Je benadert potentiële klanten commercieel, vriendelijk en volwassen.
Telemarketeer Thuiswerk vacatures NationaleVacaturebank.nl.
21 dagen geleden geplaatst 24 36 uur MBO Telemarketeer B2B. Telemarketeer M/V voor ca.30 uur per week Voor een succesvol en dynamisch B2B lea Telemarketeer M/V voor ca.30 uur per week Voor een succesvol een telemarketeer, die pro-actief, enthousiast en zelfstandig is.
Vacature TeleMarketeer.
Op dit moment bedient LCS meer dan 1000 sportverenigingen en realiseert een jaarlijkse groei van meer dan 50%. Dit systeem ontving onder andere in 2009 de KPMG-innovatieprijs en stond afgelopen jaar in de FD Gazellen lijst met hardst groeiende bedrijven regio Utrecht op nummer negen.
Vacature ZZP Telemarketing en telesales A B T.
Werken als ZZP telemarketeer ABT. Ben je een ZZP'er' en op zoek naar een lucratieve opdracht in de telemarketing? Zoek dan niet verder; ABT is op zoek naar jou. Wij bieden diverse telemarketing opdrachten voor ZZP'ers, die variren van leadgeneratie tot telesales telefonische verkoop.
Telemarketeer vacatures NationaleVacaturebank.nl.
Telemarketeer M/V voor ca.30 uur per week Voor een succesvol en dynamisch B2B lea Telemarketeer M/V voor ca.30 uur per week Voor een succesvol een telemarketeer, die pro-actief, enthousiast en zelfstandig is. 51 dagen geleden geplaatst 32 uur MBO Top verkoper, Telemarketeer.
Vacature: B2B telemarketeer Team for Target.
Senior B-to-B Telemarketeer. Om voor deze functie in aanmerking te komen beschik je over aanwijsbare ervaring op het gebied van B-to-B outbound telemarketing. Je hebt bij voorkeur ervaring in een of meer van de volgende marktsegmenten: ICT, zakelijke dienstverlening, financiële dienstverlening, bouw en installatie.
Telemarketing Convins Marketing Sales.
Met onze vestigingen in Nederland en Duitsland en onze native speakers in diverse andere Europese landen zijn wij internationaal inzetbaar. Vraag direct vrijblijvend uw telemarketing offerte aan. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van telemarketing? Vul ons contactformulier in!

Contacteer ons